|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Kapele z zagranicy - the adicts
PunkBoy - Sob 02 Paź, 2010 Temat postu: the adicts The Adicts fajny kabaret punkowy był koncert w 2010 chyba w czerwcu bodajże i zagrali znakomicie mam nadzieje że zagrają w Polsce drugi raz.
http://www.myspace.com/adicts
http://www.adicts.us/
Polecam utwory:
Joker in the Pack
Viva el revolution
a jakie wy polecacie
P.S. Czy wiecie czy będzie jeszce jeden ich koncert w Polsce bo chciałbym ponownie ich posłuchać na żywo
Pozdrawiam
Stanzberg - Nie 03 Paź, 2010
The Adicts grali w Polsce trzykrotnie.
Pozdrawiam.
suchy693 - Nie 03 Paź, 2010
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zachariasz - Nie 03 Paź, 2010
jak czytałem posta to akurat słuchałem płytki "live and loud"
Niedawno ją poznałem i jak dla mnie kapelka zajebista...
Najbardziej podchodzi mi "Easy way out" i "viva la revolution"
Biały - Nie 03 Paź, 2010
Prawdziwy, fajny kabaret punkowy to jest Bérurier Noir Adicts lubię, chociaż nie są w czołówce moich ulubionych kapel. Chyba nie zaskoczę nikogo, że też podobają mi się starsze, nazwijmy to, przeboje Ale ostatnia płyta daje radę. Nie wiem czy wyprodukujemy tu coś konstruktywnego, bo chyba większość z nas jednak tę kapelę zna... To trochę tak, jak byśmy sobie polecali numery Sham 69 i produkowali peany na cześć kapeli, którą doskonale znamy i wiemy, że jest zajebista
Stanzberg - Pon 04 Paź, 2010
No właśnie, ile razy można pisać, że coś z klasyki jest zajebiste.
Akurat Adicts jakoś szaleńczo nie wielbię, ale 2 x na gigu byłem, i było ekstra, również pozakoncertowo.
Anonymous - Pią 29 Kwi, 2011
Aby naprawdę poczuć Adictsów trzeba ich zobaczyć na żywo. To nie jest tylko koncert, Monkey przygotowuje prawdziwe przedstawienie, spektakl.
Rotten82 - Pią 29 Kwi, 2011
nie widziałem jeszcze na żywca, więc i mi się średnio podoba ;] parę numerów fajnych, zdecydowana większość kiepska.
Mecenas - Pią 29 Kwi, 2011
songs of praise jest mistzowska, na pozostałych różnie bywa
podobno widziałem ale nic nie pamiętam
Foxy 68 - Sob 30 Kwi, 2011
Rotten82 napisał/a: | nie widziałem jeszcze na żywca, więc i mi się średnio podoba ;] parę numerów fajnych, zdecydowana większość kiepska. |
lecz sie chłopie.
surokiro - Nie 26 Cze, 2011
kapela bardzo dobrą większość utworów fajnie sie słucha zdążają się kiepskie ale nikt nie jest idealny
PsychoSid - Pon 18 Lip, 2011
hightower94 napisał/a: | Aby naprawdę poczuć Adictsów trzeba ich zobaczyć na żywo. To nie jest tylko koncert, Monkey przygotowuje prawdziwe przedstawienie, spektakl. |
Zgodzę się.Adictsi na żywo są zajebiści.
9 sierpnia grają w gdyni.Postaram się być,gdyż to jeden z niewielu koncertów blisko w ostatnim czasie. Czy ktoś z forum też się wybiera?
Co do zespołu. Zajebiści są. Mają lepsze i gorsze kawałki,ale nie zmienia to faktu,że to świetny zespół.
-Rafo- - Pon 18 Lip, 2011
Mecenas napisał/a: | songs of praise jest mistzowska, na pozostałych różnie bywa |
pierwsze 3 są zajebiste, z resztą bardzo róznie bywa
trochę czasu mi zajęło zanim podpasił mi 'smart alex' na którego po pierwszym przesłuchaniu ciskałem gromy bo miałem w pamięci jak zajebiscie wypadli na debiucie
ostatnio ominał mnie ich wrocławski gig, znajomy był i mówił że zabawa i show były przednie
ko0niu - Wto 19 Lip, 2011
jedyne co rozczarowuje, to fakt, że show jest zawsze taki sam i nic nie jest tam tak naprawdę spontaniczne. Koncerty mają napisany scenariusz tak pi razy oko.
-Rafo- - Śro 20 Lip, 2011
a tego to juz nie wiem, gdybym był jeden raz to pewnie drugi raz bym sie nie wybrał na adictsów - tym bardziej że mi kompletnie nie leży to co teraz grają
ko0niu - Pią 22 Lip, 2011
tylko, weź pod uwagę, że adicts praktycznie nie grywa na koncertach nowych numerów. Same stare hiciory w zasadzie, może 2 kawałki z tej nowej dziwnej płyty która mi nie podeszła. Te kawałki też na żywo dają rade.
-Rafo- - Śro 27 Lip, 2011
wiadomka że tylko stary Adicts się liczy ale to odgrzewany kotlet więc nie czekam z niecierpliwością na to że zawitaja znów na gig gdzieś w pobliżu starych hitów moge posłuchac z cd
Stanzberg - Czw 28 Lip, 2011
Chyba najbardziej podoba mi się jednak ostatnia płyta, Life Goes On, cóż, lubię wieśniackie przeboje.
BadMotherfucker - Czw 28 Lip, 2011
Podobnie jak wyżej. Oczywiście chodzi mi o całokształt albumów bo lepszych kawałków znalazłoby się sporo ale jako całość ostatnia płyta miażdży
Aniaa - Czw 28 Lip, 2011 Temat postu: The Adicts w Klubie Ucho w Gdyni Juz za niecałe 2 tygodnie - 9 sierpnia 2011 - THE ADICTS zagrają w Klubie Ucho (Gdynia, ul. Sw. Piotra 2)
wiecej info na : http://www.ucho.com.pl/calendar/event/670
Konan - Nie 09 Paź, 2011
ja nie potrafie tego słuchać, lepiej sie ogląda chociaż bycia legendą im nie sposób odmwowić
VIVA LA REVOLUTION!
Dead Boy - Śro 11 Sty, 2012
Pierwsze trzy albumy [Songs Of Praise, Sound of Music i This is your Life] fajne. Dobra kapela.
Z nowszych płyt słyszałem, że ''Rise & Shine'' jest dobra, ale mi niespecjalnie do gustu przypadła. Może do niej wrócę przy jakiejś okazji.
|
|