|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Koncertowe Archiwum - 12.09 KULT PRUSZKÓW 

skunx - Sob 11 Wrz, 2010 Temat postu: 12.09 KULT PRUSZKÓW Niedziela 12 września 2010

Stadion Znicz

ul. Bohaterów Warszawy 4

wstęp za DARMOCHE!!!
												 skunx - Sob 11 Wrz, 2010
  KULT startuje godz. 20
												 hogata - Nie 12 Wrz, 2010
  a już niedługo kult w spodku       miło posłuchać,sentymenta się budzą   
												 suchy693 - Nie 12 Wrz, 2010
  Nie za bardzo mi jużżżżżżż leży ale....podjade jak za freee           
  eee,nie mów,że na Polsce czy krwi boga sobie nie poskaczesz       a na nowszej chujowiźnie zawsze można zrobic przerwę na papierosa i siusiu   
												 ko0niu - Nie 12 Wrz, 2010
  Lubię starsze dokonania Kultu ale dużo szacunku straciłem do tego człowieka po przeczytaniu "Niepiosenek" oraz akcji z płytą "Hurra" na Kult bym poszedł jak by było za free i ze 3 przystanki tramwajowe od chaty.

| ko0niu napisał/a: | 	 		  | akcji z płytą "Hurra" | 	    chodzi Ci o tą zjebkę na forum za kradzież płyty?  
												 ameb-x - Nie 12 Wrz, 2010

| ko0niu napisał/a: | 	 		  | na Kult bym poszedł jak by było za free i ze 3 przystanki tramwajowe od chaty. | 	  

jakoś miesiąc temu grali za free pod moim blokiem  
												 ko0niu - Nie 12 Wrz, 2010
  Hogata- tak.
  po prostu się chłop wkurwił,że ktoś nie szanuje jego roboty   
												 wawrzon - Nie 12 Wrz, 2010
  Z jednej strony tak - z drugiej zapierdolił kopa z jajca całemu gronu swoich fanów i ludzie którzy mogli kupić to cd i i tak pewnie kupili. W ogóle kazik prowadził śmieszną walkę z piractwem - wszystko w opakowaniach płyt   

Mamy ze 3 płyty K i zawsze jest coś do piratów   

Do pirata i tak to nie dotrze bo te płyty zapierdoli z netu i nie widzi pudełka. Od piractwa się teraz nie ucieknie, nie w tym kraju.
												 suchy693 - Nie 12 Wrz, 2010

| wawrzon napisał/a: | 	 		  

Do pirata i tak to nie dotrze bo te płyty zapierdoli z netu i nie widzi pudełka. Od piractwa się teraz nie ucieknie, nie w tym kraju. | 	 
   Co nie znaczy ze plyty w polandzie sa kurewsko drogie jakby patrzec na normalne nasze zarobki
												 Stanzberg - Pon 13 Wrz, 2010

| Cytat: | 	 		  |  ze plyty w polandzie sa kurewsko drogie jakby patrzec na normalne nasze zarobki | 	   Tzn...? Plyta za 25 zł to drogo....? Zgraniczne, i owszem, ale scenowe płyty rzadko skaczą powyżej 30 zł przecież.

Też straciłem cały szacun do Kultu, bo stał się zwyczajną kiełbachowo-festynową studencką biesiadą, a w tych tekstach już wiele ważnych treści nie ma.
												 suchy693 - Pon 13 Wrz, 2010

| Stanzberg napisał/a: | 	 		   	  | Cytat: | 	 		  |  ze plyty w polandzie sa kurewsko drogie jakby patrzec na normalne nasze zarobki | 	   Tzn...? Plyta za 25 zł to drogo....? Zgraniczne, i owszem, ale scenowe płyty rzadko skaczą powyżej 30 zł przecież.

Też straciłem cały szacun do Kultu, bo stał się zwyczajną kiełbachowo-festynową studencką biesiadą, a w tych tekstach już wiele ważnych treści nie ma. | 	   Miałem na mysli  nowe zagraniczne płyty polskie wiem ze 25 to niedrogo ale jak mam dac 54 zeta to krew mnie zalewa  

| 

|