|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Ciekawe miejsca w sieci - Punks Not Dead blog
Xuven - Sob 19 Cze, 2010 Temat postu: Punks Not Dead blog No więc zdecydowałem się prowadzić bloga nawiązującego do punka/reggae/ska/metalu/pop punku itd. Póki co jest tylko kilka wpisów, aczkolwiek codziennie jest ich więcej Jeśliby ktoś chciał również pisać artykuły na tego bloga, niech napisze na gg: 878842
Punks Not Dead - Blog
Punks Not Dead - Blog,drugi adres
Jak coś komentujcie wpisy
wawrzon - Nie 20 Cze, 2010
Cytat: | Wywiad z Wojciechem Wojdą - liderem zespołu Farben Lehre |
W Y P I E R D A L A J pało !
Nie ma większej penery niż wojda...
AnDa - Nie 20 Cze, 2010
A pierdolisz, na koncercie FL idzie się fajnie pobawić ;D
Misikuta - Nie 20 Cze, 2010
pierwsze 3 wpisy :
wywiad z Wojdą
Sonisphere
Offspring
....
wyjdź
Biały - Nie 20 Cze, 2010
AnDa napisał/a: | A pierdolisz, na koncercie FL idzie się fajnie pobawić ;D |
jak się ma 15 lat, owszem.
Xuven - Nie 20 Cze, 2010
Wow, ale tutaj dorośli ludzie są. Nie podoba się, nie oglądaj. Każdy ma swoje poglądy
Zielone Żabki - Kultura -- Polecam, a jak mimo to nie wiesz jak się odzywać to lepiej wgl nie pisz
PepsiPL - Nie 20 Cze, 2010
ameb-x - Nie 20 Cze, 2010
Misikuta napisał/a: | pierwsze 3 wpisy :
wywiad z Wojdą
Sonisphere
Offspring |
ko0niu - Nie 20 Cze, 2010
NO sorry xuven ale na twoim blogu poza nazwą punk nie występuje i nie ma z nim nic wspólnego, no chyba że chcesz mi wpoić że obecnie Farbeni to punkrock.
ameb-x - Nie 20 Cze, 2010
Cytat: | Obyśmy dożyli jeszcze do takiego wydarzenia jak z 1999 roku, gdy na Woodstocku wystąpiły największe gwiazdy punka/metalu/pop rocku. |
Foxy 68 - Nie 20 Cze, 2010
AnDa napisał/a: | A pierdolisz, na koncercie FL idzie się fajnie pobawić ;D |
chyba kutasem w kiblu
Hamel - Nie 20 Cze, 2010
"Blog nawiązujący do punku"...
PepsiPL - Nie 20 Cze, 2010
O, nawet pan/i redaktor dodał artykuł o naszej imprezie
AnDa - Nie 20 Cze, 2010
Foxy 68 napisał/a: | AnDa napisał/a: | A pierdolisz, na koncercie FL idzie się fajnie pobawić ;D |
chyba kutasem w kiblu |
Odniosłam nieodparte wrażenie, że po odpowiedniej ilości wina jest wszystko jedno, co gra, byle była fajna ekipa.
Zwierz@k - Pon 21 Cze, 2010
panie, idź pan w chuj z tym blogiem.
salomone - Pon 21 Cze, 2010
Niezły syf,zresztą przecież na początku zapowiedział że może być punkopolo.Porządny blog wygląda tak:
http://stilon-c60.blogspot.com/
Misikuta - Pon 21 Cze, 2010
nazik napisał/a: | Zapewne każdy wielbiciel muzyki punk zna zespół The Offspring. Muzyką zajmują się już wiele, wiele lat. Mimo mijającego wieku ich piosenki są nadal pozytywne, niekomercyjne. |
no kurwa
Stanzberg - Pon 28 Cze, 2010
Brakuje tu mojego wpisu, ale sobie podaruję komentarz.
AlterScena - Pon 28 Cze, 2010
Super blog! tak trzymaj i nie poddawaj się!
salomone - Pon 28 Cze, 2010
AlterScena napisał/a: | Super blog! tak trzymaj i nie poddawaj się! |
Zwierz@k - Pon 28 Cze, 2010
widze ze grąłeś w teledysku "WTF Collective" Jona Lajoie (jakkolwiek się to pisze) zioma-nie-wiem-co-to-jest-ironia
Foxy 68 - Wto 29 Cze, 2010
o,Stanzbergowie wrócili z wycieczki to pewnie zaraz dostane mix-spam z miliardem zdjęć już szykuje miejsce na hard disk drajwie
Stanzberg - Wto 29 Cze, 2010
Foxy 68 napisał/a: | o,Stanzbergowie wrócili z wycieczki to pewnie zaraz dostane mix-spam z miliardem zdjęć już szykuje miejsce na hard disk drajwie |
Pani A. ma chyba na razie za dużo roboty, żeby posegregować ten fotoreportaż, ale szykuj co najmniej 2 GB miejsca.
salomone - Wto 29 Cze, 2010
Zwierz@k napisał/a: | widze ze grąłeś w teledysku "WTF Collective" Jona Lajoie (jakkolwiek się to pisze) zioma-nie-wiem-co-to-jest-ironia |
Huj tam,może po przeczytaniu niektórych postów w temacie niewiadomo kto co pisze
Cyb - Sob 03 Lip, 2010
ej wgl o co chodzi z tymi blogami? bo mi się blog kojarzy z czymś innym, a do takich tresci by pasowala STRONA INTERNETOWA, no ale co to kurwa jest i z czym to sie je skoro bloga sie robi 1 klikiem
|
|