|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Albumy zagraniczne - GBH - Perfume and Piss
BadMotherfucker - Sob 03 Kwi, 2010 Temat postu: GBH - Perfume and Piss
* 01. Unique
* 02. Kids Get Down
* 03. Perfume And Piss
* 04. Cadillac One
* 05. San Jose Wind
* 06. Dead Man Walking
* 07. Invisible
* 08. This Is Not The Real World
* 09. Polytoxic
* 10. Ballads
* 11. Power Corrupts
* 12. Going Sideways
* 13. Time Flies
Nowy album brytyjskich pankowców - mimo 50-tki na karku pierdolnięcie mają trzeba przyznać solidne
Po cd'ki do sklepu marsz
Foxy 68 - Sob 03 Kwi, 2010
No biegnijcie,biegnijcie.
Zwłaszcza,że premiera jest za trzy dni
BadMotherfucker - Sob 03 Kwi, 2010
Do mnie albumik już idzie
Póki co ukradłem
Swoją drogą ciekawe czemu w sieci albumy można dostać przedpremierowo
Foxy 68 - Sob 03 Kwi, 2010
bo ludzie ktorzy maja kontakty/mozliwosci je zamieszczaja. ja miałem Civet miesiac przed premiera
Budyń - Sob 24 Kwi, 2010
bardzo fajna płyta, cieszy mnie kontynuacja powrotu do klasycznego punk rocka
suchy693 - Czw 01 Lip, 2010
BadMotherfucker napisał/a: | Do mnie albumik już idzie
Póki co ukradłem
Swoją drogą ciekawe czemu w sieci albumy można dostać przedpremierowo | no to szczesciarzzzzzzz z kolegi ja nie moge jakos jej dorwac w oryginale na winylu moze potemmmmmmmm
[/center][/fade][/scroll]
Foxy 68 - Czw 09 Wrz, 2010
suchy,licytujesz teraz wersje cd?
suchy693 - Czw 09 Wrz, 2010
takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk i chce ja miec za wszelka cene
BadMotherfucker - Czw 09 Wrz, 2010
Warto
Ogień z dupy, szał macicy i strzelające naplety
Dzięki za przypomnienie bo już mi się powoli przesłuchuje to co na głośnikach ostatnio katuję
BadMotherfucker napisał/a: | Warto
Ogień z dupy, szał macicy i strzelające naplety
| Strzelajace naplety napewno ,ogien z dupy do kwadratu tez ale...........szał macicy !!!
Foxy 68 - Czw 09 Wrz, 2010
to nie ruszam więc.
BadMotherfucker - Czw 09 Wrz, 2010
suchy693 napisał/a: | ale...........szał macicy !!! |
Żona dostaje jak tylko wrzucam płytkę do odtwarzacza
Foxy 68 napisał/a: | to nie ruszam więc. | fenx FOXY piwo/wino masz u mnie jak bedziesz w stolicy na jakims koncerto
Stanzberg - Czw 09 Wrz, 2010
Planuję zakup.
Plany, plany, plany...
Stanzberg napisał/a: | Planuję zakup.
Plany, plany, plany... | ŻYCZE SZCZEŚCIA W ZAKUPIE
Foxy 68 - Pon 13 Wrz, 2010
suchy693 napisał/a: | fenx FOXY piwo/wino masz u mnie jak bedziesz w stolicy na jakims koncerto |
wina nie pijam,chyba,że jesteś cycatą brunetką/farbowaną na rudo lalą do tego b. zgrabną, to wino może być a i ważne,żebyś głupia nie była.
suchy693 - Pon 13 Wrz, 2010
Foxy 68 napisał/a: | suchy693 napisał/a: | fenx FOXY piwo/wino masz u mnie jak bedziesz w stolicy na jakims koncerto |
wina nie pijam,chyba,że jesteś cycatą brunetką/farbowaną na rudo lalą do tego b. zgrabną, to wino może być a i ważne,żebyś głupia nie była. | To masz szlacheckie podniebienie kurwa ze winka nie pijesz cycatą blondyną ruda tez nie jestem ,nie ten adres jak szukasz to wejdz sobie na ODLOTY.PL jedyny plus to mówią ze niegłupi ze mnie koleś ,ciekawe jak z tym u ciebie Ps GBH zakupiłem
Foxy 68 - Pon 13 Wrz, 2010
nie wiem jaką opinie mam wśród kolegów i koleżanek,ale póki mają ze mną kontakt to chyba źle nie jest
Z odloty dziękuję,bo to płatne kurwy są a ja szukam dziewczyny,którą będę mógł odpytywać z dyskografi i nie musiał jej za to płacić Jak będę sie wybierał na spektakl w WWA to dam cyne.
Marchin - Sob 02 Paź, 2010
Taka sobie ta płytka. Za starzy są już chyba na tę muzykę.
suchy693 - Sob 02 Paź, 2010
Marchin napisał/a: | Taka sobie ta płytka. Za starzy są już chyba na tę muzykę. | Ja bym sie spierał wrócili ta płyta do punkrocka bez metalowych naleciałosci ale kazdy ma swój gust
Marchin - Sob 02 Paź, 2010
suchy693 napisał/a: | wrócili ta płyta do punkrocka bez metalowych naleciałosci |
Owszem owszem. Ale np nowej płycie Casualties to nie dorównuje w niczym. Po prostu spodziewałem się rozpierdolu a dostałem poprawny pankrok.
suchy693 - Nie 03 Paź, 2010
Ale mowimy o GBH i nie ma co ich porównywac do innych kapel zwłaszcza CASUALITES [tak na marginesie dla mnie sa hujowi] ale to mój gust a czy za starzy jak wydali taka płyte to jeszcze moga pograc z rok
BadMotherfucker - Pon 04 Paź, 2010
100% poparcia dla suchego - jeśli mogli nagrać album z taką dawką mocy i jaj to życzę im kolejne 10 lat na scenie (chociaż obawiam się że to raczej ostatni album)
Koncerto bym odwiedził
Stanzberg - Pon 04 Paź, 2010
GBH gra mini traskę po Polandzie niedługo.
I odjebać się od Casualties, oni nie mieli w dyskografii kilkuletniej przerwy na nagrywanie chujo-rocko-metalowych gówien.
suchy693 - Pon 04 Paź, 2010
Stanzberg napisał/a: |
I odjebać się od Casualties, oni nie mieli w dyskografii kilkuletniej przerwy na nagrywanie chujo-rocko-metalowych gówien. | Nie bojjjjjjjj za pare lat tez pewnie z braku laku takie gówna hujometalowe nagraja no chyba że rozlecą sie w trymiga .Ps dalej uwazam ze hujowa kapela
|
|