PUNK FORUM
Forum Punkowe

Giełda i ogłoszenia - Bass tabulatury

Cyb - Pon 30 Lis, 2009
Temat postu: Bass tabulatury
Witam, jeśli ktoś ma/zna serwis na którym są/cokolwiek tabulatury basowe punkowych piosenek, to byłoby miło gdyby się podzielił : )
Szukałem, nie znalazłem.

Foxy 68 - Pon 30 Lis, 2009

pisałem, już to nie tak dawno temu.
szukaj na http://www.bassmasta.net i szukaj programu midilogic. przejrzyj posty w temacie o gitarze, chyba tam cos napisalem w tej kwestii.pozdro

salomone - Czw 13 Maj, 2010

Szkoda,że nie ma tam żadnych tabów siekiery,sam szukam od jakiegoś czasu i znalazłem tylko ranę kłutą,atak i reszta noowofalowej.
ko0niu - Czw 13 Maj, 2010

siekiera ma na tyle proste numery, że granie tego z tabulatur to chyba lekka przesada.
Rotten82 - Czw 13 Maj, 2010

jak cię jakiś konkretny numer interesuje, to wrzuć go na wrzutę i mi podeślij linka, to ci rozpiszę. oczywiście o ile będę potrafił, ale raczej nigdy z tym nie miałem problemów;] oczywiście nie zabieram się nawet za jakieś Primusy ;]
Mecenas - Czw 13 Maj, 2010

swooją drogą Primus - zajebista kapela a Claypool = Chopin basu
Stanzberg - Pią 14 Maj, 2010

Primus faktycznie jest wyjebany pod względem linii basu, ale w kawałkach Siekiery raczej czegoś takiego nie ma. :cool:
salomone - Czw 27 Maj, 2010

Stanzberg napisał/a:
Primus faktycznie jest wyjebany pod względem linii basu, ale w kawałkach Siekiery raczej czegoś takiego nie ma. :cool:

Mi tam właśnie podchodzi bas w siekierze :) Jestem początkujący,więc średnio mi idzie odszyfrowywanie dźwięków,no może oprócz "idzie wojna"

Cyb - Pon 31 Maj, 2010

Rotten82 napisał/a:
jak cię jakiś konkretny numer interesuje, to wrzuć go na wrzutę i mi podeślij linka, to ci rozpiszę. oczywiście o ile będę potrafił, ale raczej nigdy z tym nie miałem problemów;] oczywiście nie zabieram się nawet za jakieś Primusy ;]

nasza wojna plx