|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - punk old school woodstock 2009 AŻ DZIW BIERZE?!
dece - Nie 12 Kwi, 2009 Temat postu: punk old school woodstock 2009 AŻ DZIW BIERZE?! najnowsze wiadomości ze stajni wujka Jurka to te o ściągnięciu na tegoroczny łudstok takich hord punkowych jak CONFLICT czy SHAM 69.Jak dla mnie szok... po pierwsze juras juz dawno na swoich imprezach zrezygnował z panków bo śmierdza, robia syf, zadymy i nie maja pieniędzy! a tu ściągnie na siebie całą watahe piuropuszy po drugie taki CONFLICT ze swoim anarchopolitycznym przekazem na takim spędzie wszystkiego i wszystkich. Dziwne... no cóz ja mimo wszystko tam będę bo takich kapel nie mozna przegapić!
Myrkull - Nie 12 Kwi, 2009
W ankiecie nie ma opcji "spierdalaj".
Marguz - Nie 12 Kwi, 2009
kurde balans, conflict?:|
dece - Nie 12 Kwi, 2009
myrkull ... do mnie czy koło mnie?
marguz ---> http://www.wosp.org.pl/pr.../index.php/15/2
Myrkull - Nie 12 Kwi, 2009
"spierdalaj" to standard w ankietach na tym forum. Czytaj: koło ciebie.
Biały - Nie 12 Kwi, 2009
a chuj, pewnie pojadę. Lubię zarówno Sham, jak i Conflict. Za darmo jest, można się przejechać
Marchin - Nie 12 Kwi, 2009
Do Conflictu nigdy się nie przekonałem i już pewnie zostanie dla mnie totalną porażką. Ale Sham bardzo lubię więc
Cytat: | Za darmo jest, można się przejechać |
i Offspringa też chętnie obczaje
Foxy 68 - Pon 13 Kwi, 2009
Myrkull napisał/a: | W ankiecie nie ma opcji "spierdalaj". |
Fora Ci się pojebały.
Na Woodstocku nigdy nie byłem i nie pojadę. Wole śmiać się z tych co byli i jadą.
Marguz - Pon 13 Kwi, 2009
ja to bym chętnie obejrzał conflict, ale czas pokaże
Foxy 68 napisał/a: | Na Woodstocku nigdy nie byłem i nie pojadę. Wole śmiać się z tych co byli i jadą. |
jakrany
Kaczma - Wto 14 Kwi, 2009
a ja raczej pojade i chuj
xkrzysiekx - Wto 14 Kwi, 2009
"spierdalaj"
Zwierz@k - Wto 14 Kwi, 2009
bedzie sos, bedzie czas, to sie wybiore. Na shamow do stolicy sie nie wybralem, wiec teraz bedzie okazja.
Biały - Wto 14 Kwi, 2009
ciekawe czy Jurek się nie boi, że mu te wstrętne panki przyjadą na imprezę
Marguz - Śro 15 Kwi, 2009
zawsze trochę przyjeżdża, podejrzewam, że teraz nie wiele więcej przyjdzie. Bo to nie modne czy coś
xkrzysiekx napisał/a: | "spierdalaj" |
Foxy 68 napisał/a: | Na Woodstocku nigdy nie byłem i nie pojadę. Wole śmiać się z tych co byli i jadą. |
Mecenas - Śro 15 Kwi, 2009
bo to nie impreza dla panków, jedyne co mogłobuy mnie w takie miejsce zaciągnąć to muzyka,
w tym roku oferta owsiakowa jest naprawdę dobra ale i tak lato mam już zaplanowane
Biały - Śro 15 Kwi, 2009
a chuj, ja pojadę - w końcu nie jest tak daleko, a jestem fanem Conflictu więc się przejadę. Shamów z resztą też lubię i chętnie bym tych starych dziadów obczaił. Jebie mnie to czy impreza dla panków, ważne że za free mogę posłuchać tych kapel, na resztę mam wyjebane - nikt mi się nie każe taplać w błocie
Zwierz@k - Śro 15 Kwi, 2009
ejno, biały, ale jak już byśmy się tam spotkali, to chyba nie odmówisz wspolnej nalewki, taplania się w błotku i nurkowania w toi-toiu?
Biały - Śro 15 Kwi, 2009
a jest jakaś różnica między nalewką, błotem i zawartością toi toia?
spoko zwierzu, coś się obali, żeby chóralne zaśpiewy na Shamach lepiej wychodziły
Marguz - Czw 16 Kwi, 2009
Biały napisał/a: | spoko zwierzu, coś się obali, żeby chóralne zaśpiewy na Shamach lepiej wychodziły Wink |
póki co pisze się i ja
Myrkull - Czw 16 Kwi, 2009
Cytat: | a jest jakaś różnica między nalewką, błotem i zawartością toi toia? |
Błoto jest podobno zdrowe. ;D
xkrzysiekx - Czw 16 Kwi, 2009
Marguz napisał/a: | zawsze trochę przyjeżdża, podejrzewam, że teraz nie wiele więcej przyjdzie. Bo to nie modne czy coś |
no chyba faktycznie tka jest, ze jednak tych punkow troche tma za kazdym razem jest, nawet ejsli pankrokowych kapel w rozpisce tyle co kot naplakal. bo na ten fest malo osob jezdzi dla muzyki.
ale ja nie utozsamiam sie ani z takim pankrokiem (no, moze Conflict, ale tez raczje kiedys), ani z taka scena i towarzysko to sie beda lepiej bawil na diy czy nawet hardcore-open fescie
QkiZ - Czw 16 Kwi, 2009
Cytat: | W ankiecie nie ma opcji "spierdalaj". |
proszę
dece - Czw 16 Kwi, 2009
QkiZ napisał/a: | Cytat: | W ankiecie nie ma opcji "spierdalaj". |
proszę |
to jest ZAMACH na demokracje i autonomie tego FORUM !!! Świadome ingerowanie i manipulacja zarówno stroną www jaki i jej autonomicznym głosem w postaci swobodnych tematów i rozkminek!
STANOWCZE SPIERDALAJ DLA WSPÓŁCZESNYCH MANIPULANTÓW NIEZALEŻNEGO GŁOSU !
Zapraszam na CONFLICT i poczestuneK % gawędę kontakt na priv dla zainteresowanych. SRAĆ NA JURKA takiech kapel na jednym darmowym koncercie nie mozna przegapić! A kto wybrzydza niech chlapie pifsko na miejscowym grajdołku w środku lata i zazdrości nam tych punkmelodii na owsiance hehehehehhhhhhh
QkiZ - Pią 17 Kwi, 2009
spierdalaj
Zwierz@k - Pią 17 Kwi, 2009
Ty tam nie błes i nie będziesz bo masz za daleko, taka prawda
|
|