|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - KONIEC ŚWIATA?..
shiizaa - Nie 20 Kwi, 2008 Temat postu: KONIEC ŚWIATA?.. 21 grudnia 2012 – ostatni dzień, miesiąc i rok podany w kalendarzu Majów.. Według nich, właśnie 21 grudnia 2012 ma być datą końca świata czy też aktualnej cywilizacji i początkiem nowej..
Fakt ten stał się podstawą do wielu katastroficznych przepowiedni.. Według zwolenników ruchu New Age w tym czasie ma nastąpić nowa Era Wodnika.. Wszystko ma się zmienić na lepsze.. Od roku 2012, ludzie mają między innymi: pobierać pokarm przez skórę ( ), inaczej postrzegać wiele rzeczy (na przykład czas), szybko zdrowieć w razie choroby, oraz spotkać się z istotami pozaziemskimi.. Jest też wersja, że nastąpi wtedy seria kataklizmów, która doszczętnie zniszczy Ziemię.. Dużo faktów się sprawdza (np. przebiegunowanie się Ziemi, które rozpoczęło się już w 1996r., albo inne fakty - Teoria Spiskowa).. Co Wy myślicie na ten temat ?..
http://www.youtube.com/watch?v=11iCmzGnOI8
Mecenas - Nie 20 Kwi, 2008
dobrze że to już po Euro
mortal0drug - Nie 20 Kwi, 2008
Dożyjemy, zobaczymy...
Turio - Nie 20 Kwi, 2008
Mecenas napisał/a: | dobrze że to już po Euro |
Polska zostanie ostatnim mistrzem Europy w historii piłki nożnej. Dla mnie bomba
heroina - Nie 20 Kwi, 2008
Era Wodnika?
to jak ja jestem wodnikiem to zapanuje nad światem?
podoba mi sie
Astiv - Nie 20 Kwi, 2008
początek kataklizmów bedzie chyba na Euro...
ale by zajebiscie było gdyby tak to całe gówno zostało zniszczone!
niech to przepowiedza a olewam obowiazki, zyje na calego i odliczam do 21grudnia 2012
mortal0drug - Nie 20 Kwi, 2008
Lol, haha, tak, pierdolmy szkołę, pracę, wszystko na około... A potem usprawiedliwiajmy się: "no co, niedługo koniec świata!".
punka - Nie 20 Kwi, 2008
końców świata miało już być kilkanaście-a kiedy będzie ostateczny tego żaden jasnowidz nie wiedział i nie wie
Mecenas - Pon 21 Kwi, 2008
w którymś tam roku przed I wojną światową miał spaśc meteoryt i wszystko rozpoerdolić, ponoć kupa ludzi wysprzedało całe swoje majątki i zamierzalo balowac do końća śiwata, wyszlo im o jeden dzień dłużej
Zwierz@k - Pon 21 Kwi, 2008
ale jakiego musieli mieć kaca - bezcenne.
xkrzysiekx - Pon 21 Kwi, 2008
w ankiecie brakuje opcji "jebie mnie to", w związku z czym bojktotuje ją!
Ryszard - Pon 21 Kwi, 2008
Zwierz@k napisał/a: | ale jakiego musieli mieć kaca - bezcenne. |
ja pierdole, lubisz miec kaca?!
shiizaa - Pon 21 Kwi, 2008
Ryszard napisał/a: | Zwierz@k napisał/a: | ale jakiego musieli mieć kaca - bezcenne. |
ja pierdole, lubisz miec kaca?! |
Ryszard chyba nie zrozumiałeś kontekstu ..
Ryszard - Pon 21 Kwi, 2008
w ogóle jakoś dzisiaj mało rozumiem
Bejb - Pon 21 Kwi, 2008
Astiv napisał/a: | ale by zajebiscie było gdyby tak to całe gówno zostało zniszczone! |
Dobrze gada!
heroina - Pon 21 Kwi, 2008
mortal0drug napisał/a: | Lol, haha, tak, pierdolmy szkołę, pracę, wszystko na około... A potem usprawiedliwiajmy się: "no co, niedługo koniec świata!". |
a to nie ty pisalaś czasem,że używasz życia, bo może cię potrąci jutro samochód?
gooy - Pon 21 Kwi, 2008
to mam nadzieje, ze zdazymy z globalna wojna termonuklearna do tego czasu
shiizaa - Wto 22 Kwi, 2008
Zdąrzymy nawet z dwoma ..
Zwierz@k - Wto 22 Kwi, 2008
gooy napisał/a: | to mam nadzieje, ze zdazymy z globalna wojna termonuklearna do tego czasu Mr. Green |
wiedziałem, po prostu wiedziałem ze to napiszesz!
Bejb - Wto 22 Kwi, 2008
Wojna światowa zacznie się w 2017, więc nie zdązymy
heroina - Wto 22 Kwi, 2008
ale guj chciałby rozpętac globalną wojnę termonuklearną, chuj z wojną światową
Rezo - Wto 22 Kwi, 2008
Turio napisał/a: | Mecenas napisał/a: | dobrze że to już po Euro |
Polska zostanie ostatnim mistrzem Europy w historii piłki nożnej. Dla mnie bomba |
A kto ostatnim Mistrzem Polski zostanie?;>
Turio - Śro 23 Kwi, 2008
oczywiście (L), druga będzie Pogoń Szczecin, a trzecie Zaglębie Sosnowiec, ligę holenderską wygra Addo Den Haag i spadnie z niej Ajax
Rezo - Śro 23 Kwi, 2008
Oj tak, wtedy to będzie rzeczywisty koniec świata
mortal0drug - Śro 23 Kwi, 2008
heroina napisał/a: | mortal0drug napisał/a: | Lol, haha, tak, pierdolmy szkołę, pracę, wszystko na około... A potem usprawiedliwiajmy się: "no co, niedługo koniec świata!". |
a to nie ty pisalaś czasem,że używasz życia, bo może cię potrąci jutro samochód? |
No tak, ale jakby mi powiedziano, że jutro albo za tydzień jest koniec świata to robiłabym duuuuuuuuuuużo więcej.
|
|