|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Polityka - Popiera ktos z was PiS?
Anonymous - Wto 02 Paź, 2007 Temat postu: Popiera ktos z was PiS? jw?
Brodie - Wto 02 Paź, 2007
nie.
Anonymous - Wto 02 Paź, 2007
tak.
pis to faszyści
Stanzberg - Wto 02 Paź, 2007
W pewnych kwestiach: tak.
W większości: nie.
ktos na pewno... jak dla mnie niech wypierdalaja.
xkrzysiekx - Wto 02 Paź, 2007
j/w
Ja tak jak Stan,w niektórych kwestiach mogę sięzgodzić,jednak stanowią one zajebistą niszę więc
suicide punk napisał/a: | jak dla mnie niech wypierdalaja. |
gooy - Wto 02 Paź, 2007
Yo napisał/a: | pis to faszyści |
MS - Śro 03 Paź, 2007
"Peron" Gosiewski?
I jeszcze Zbigniew "Wanna" Wassermann.
Anonymous - Pon 08 Paź, 2007
NIe wypisuj długopisu, nie zapisuj się do pis -u.
Bejb - Czw 03 Kwi, 2008
Już wolę PiS od PO... Mniejsze zło.
(żeby uściślic obie partie są do dupy)
KiNdEr - Czw 03 Kwi, 2008
Ja się lubie pośmiać z Kaczyńskich czasami , ale
n. napisał/a: | niech wypierdalaja |
Ryszard - Czw 03 Kwi, 2008
Nie.
Jeśli w ogóle to nadają się co najwyżej do opozycji, w żadnej mierze do rządzenia. Wciąż jednak n. napisał/a: | niech wypierdalaja. |
Kamyla - Czw 03 Kwi, 2008
n. napisał/a: | niech wypierdalaja. |
Tak właśnie
punka - Czw 03 Kwi, 2008
Bejb napisał/a: | Już wolę PiS od PO... Rolling Eyes Mniejsze zło. |
Nie trawie PiSu-już od samego początku wkurwiali ludzi, tymczasem PO przynajmniej dobrze wystartowała i nie mam większych zastrzeżeń-mam wręcz wrażenie, ze nam sie w miarę normalny premier trafił. PIS kojarzy mi sie z faszyzmem, fanatyzmem religijnym, Radiem Maryja, buractwem i głupotą-rzygać na nich
Budyń - Czw 03 Kwi, 2008
na czym polega ta "normalność"?
zabawne jest że PO Ci sie z fanatyzmem religijnym nie kojarzy, choć to Tusk uwielbia jadać śniadanka z biskupami i wysyła partię co roku na rekolekcje
możesz sobie rzygać, mnie to nie rusza
Słyszeliście co Tusk chce zrobić z podatkami u pracujących za granicą ?
Aneta - Czw 03 Kwi, 2008
nie?
co??
mqrcin - Czw 03 Kwi, 2008
chce zaniechac pobierania podatkow od pracujacych za granica
Ale wy nie na bierząco jesteście
http://gospodarka.gazeta....81,5084162.html
jaś skoczowski - Czw 03 Kwi, 2008
punka napisał/a: | PIS kojarzy mi sie z faszyzmem, fanatyzmem religijnym, Radiem Maryja, buractwem i głupotą-rzygać na nich |
a mnie się kojarzy z budyniem czekoladowym.
Ryszard - Czw 03 Kwi, 2008
KiNdEr napisał/a: | Słyszeliście co Tusk chce zrobić z podatkami u pracujących za granicą ? |
Cytat: | "Ci, którzy w latach 2002-2007 pracowali za granicą (np. w Anglii) i pracując płacili podatek na miejscu, będą mogli wrócić do kraju i nie będą musieli płacić podatku za ten czas w Polsce" |
I bardzo słusznie chce zrobić, bo w ten sposób zwiększa prawdopodobieństwo, że ci co wyjechali wrócą do kraju. I to z zarobionymi tam pieniędzmi.
Ah, no i na czym polega względna normalność PO? Ano na tym, że potrafią prowadzić politykę opartą na konsensusie (przykład: spór o Traktat Reformujący chociażby gdzie uwzględnili postulaty PiS i prezydenta jacy by oni nie byli), czy w przeciwieństwie do poprzedniego rządu nie wietrzą wszędzie spisku, agentury i układu, a zajmują się (powoli bo powoli) reformowaniem istotnych spraw.
Stanzberg - Pią 04 Kwi, 2008
punka napisał/a: | PIS kojarzy mi sie z faszyzmem, fanatyzmem religijnym, Radiem Maryja, buractwem i głupotą | Rozumiem, że prenumeratę Wyborczej na następny rok już zamówiłaś?
Twoje zdanie cieszy, widać, że nauki pana Adama w las nie idą.
xkrzysiekx - Pią 04 Kwi, 2008
nigdy w zyciu nei skojarzyłbym PiS z radiem maryja, a juz na pewno nie z buractwem!
|
|