|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wakacje w Bieszczadach ...
Stanzberg - Pią 18 Maj, 2007
Już widzę te przeżycia: kilka dni libacji bez trzymanki, co rano kac jak skurwysyn (z tym, że rano = okolice godz. 16), rzyganie po ruskim zajzajerze, pobudki w jakiś rowach przy (nie daj Boże!!!!) nienajpiękniejszych paniach, a pamiątką z wakacji będzie plik mandatów za niszczenie mienia, czynności fizjologiczne w miejscach publicznych, sianie zgorszenia i banalne: spożywanie alkoholu.
Wchodzę w to!!
Blekit - Pią 18 Maj, 2007
ja rok temu mialem byc, ale odjebalem jak coniektórzy pamietaja i wyladowałem na MAzurach
w tym roku juz wiem, ze szanse niewielkie, bo trzba mi do Wrocławia wyruszyć na czas niemały i za kasę tez niemałą
ale kyrwa jestem fajny, więc kto wie
Zwierz@k - Pią 18 Maj, 2007
odpada - za da le ko. A najebac się jak szmata to i u siebie moge i piekne widoki i gorskie powietrze niepotrebne mi do tego.
riot - Pią 18 Maj, 2007
ja bylem na majowce w bieszczadach. pieknie bylo. wsciekle psy 100ml 4-5zl :]
piwo perla i w ogole eko klimat.
bieszczady git. ale z wami nie pojade
Punk_Tarnów - Pią 18 Maj, 2007
ja mam troche blizej ale z roznych wzgledow nie bede sie mogl wybrac moze za rok...
Nieja - Pią 18 Maj, 2007
Ja bym sobie z wielką chęcią pojechał, ale mam jakieś 500km za dużo i 100zł za mało
Biskot - Pią 18 Maj, 2007
Punk_Tarnów napisał/a: | ja mam troche blizej ale z roznych wzgledow nie bede sie mogl wybrac moze za rok... |
no to z tego to sie chyba wszyscy ciesza
Anonymous - Pią 18 Maj, 2007
riot napisał/a: | piwo perla |
perła chmielowa dobra sprawa
Mam nadzieje ze jak kumpela do swej mami do Lublina smignie to znowu mi troche przywiezie
smutny pies - Pią 18 Maj, 2007
Chociaż nikogo z forum nie znam, ale chętnie bym się wybrał na chlanie w Bieszczady ( nigdy w Bieszczadach nie byłem )
Anonymous - Pią 18 Maj, 2007
jesli sie da to sie zobaczymy, ale raczej sie nie da bo z kasa w tym roku fatalnie, z czasem srednio... w sumie w '05 zle nie bylo
Dev - Sob 19 Maj, 2007
Ustrzyki są może koło Rudawki Rymanowskiej? chyba się tam niedługo wybiorę, bo mam pewien interes.
ja bym pojechała b. chętnie... co ja gadam, na wakacjach z pewnością przyjadę ze znajomymi pod namioty. Na chlanie się piszę także
Blekit - Sob 19 Maj, 2007
nazik napisał/a: | Najter |
brawo, detektywie
Anonymous - Sob 19 Maj, 2007
nazik napisał/a: | suicide punk napisał/a: | w sumie w '05 zle nie bylo |
Najter |
oj nazik nazik...
Zwierz@k - Sob 19 Maj, 2007
nazik napisał/a: | suicide punk napisał:
w sumie w '05 zle nie bylo Wink
Najter Question Shocked Shocked Shocked |
no to kurwa nazik dałes do pieca....
Dev - Sob 19 Maj, 2007
chciałam zauważyć, że właśnie po moim głosie jest 77% na TAK
a Rudawka to miejscowość, mieszkasz w pobliżu i nie wiesz?
Dev - Sob 19 Maj, 2007
nie Rudawki Kurwa Mać tylko Rudawki Rymanowskiej
już se sama znalazłam, koło Rymanowa
ktoś mnie podle oszukał i powiedział, że to koło Ustrzyk
Marguz - Sob 19 Maj, 2007
jak piniądz nie przeszkodzi (tak jak to w maju zrobił) to ja się piszę.
Stanzberg - Nie 20 Maj, 2007
nazik napisał/a: | Jedynie Stan pokazuje klase A reszta to cipy |
To chyba jest jasne już od dawna.
Zwierz@k - Nie 20 Maj, 2007
Chyba Ty
Aneta - Pon 21 Maj, 2007
Stanzberg napisał/a: | kilka dni libacji bez trzymanki, co rano kac jak skurwysyn |
czyli nic nowego
Stanzberg - Pon 21 Maj, 2007
Aneta napisał/a: | Stanzberg napisał/a: | kilka dni libacji bez trzymanki, co rano kac jak skurwysyn |
czyli nic nowego |
Nie przesadzajmy, oszczędzaliśmy się w miarę.
no_future - Śro 23 Maj, 2007
ja planowalam z kumpela zaraz po woodstocku wyruszyc w bieszczady a jesli sie uda to moze nawet przed
Painful_Hands - Sob 09 Cze, 2007
Tak sie zastanawiam co lepsze: Nazik ze swoimi pachnacymi bieszczadami, czy pabianickie kobiety i wino
Painful_Hands - Sob 09 Cze, 2007
Jak sobie szanowny pan zyczy
abominacja - Sob 09 Cze, 2007
Painful_Hands napisał/a: | Tak sie zastanawiam co lepsze: Nazik ze swoimi pachnacymi bieszczadami, czy pabianickie kobiety i wino |
od nazika to nawet ja wolę pabianickie kobiety
|
|